| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| שולח
| הודעה
|
giladzuc

|
נשלחה: יום שישי, 13 בינואר 2006, 22:55 נושא ההודעה: "הפחתת עונש לסכנין" ? כפירה בבית"ר ירושלים ! |
|
|
לא להאמין שיש מישהו בבית"ר שהגה את הרעיון, במסיבה שעצם קיומה הוא ענין אומלל. אסון לבית"ר ירושלים ולכדורגל. חבל שארקדי לא למד את טבעם של הערבים הפלשטינ_אצים גם לאחר שהרסו את מכוניתו. הוא עדין חושב ש"יעשה שלום" בדרכו.
מעתה כל מחבל פלשטינ_אצי סכניני ידע ש"הכל מותר"...
מי יסביר לארקדי גאידמק שהמחבלים מסכנין אינם שונים בטבעם מן המחבלים תוצרת מכה ועזה, ימח שמם ויאבד זכר בוראם. _________________ http://giladzuckerman.webs.com/mercuguinness.html |
|
| חזרה לראש העמוד |
|
 |
חתולבר

|
נשלחה: יום ראשון, 15 בינואר 2006, 0:33 נושא ההודעה: |
|
|
אני ממליץ שאתה תסביר לו את זה, גלעדי.
ארקדי הוכיח כבר שיש לו אוזן קשבת לדברי טעם הנאמרים בנחת. אין ספק שתמצאו שפה משותפת. _________________ "אם בית"ר תמשיך להתמהמה, שחר יחטוף אותו" (מקורבים של אלי אוחנה, מאי תשס"ג) |
|
| חזרה לראש העמוד |
|
 |
נחתום המעיד על עיסתו

הצטרף: 2002 יוני 03 הודעות: 1290 מיקום: בור הביטחון, ימק"א
|
נשלחה: יום שני, 16 בינואר 2006, 1:59 נושא ההודעה: צוקרמן לפנתיאון |
|
|
אני מוכן להחזיר את מאזן גנאים ואלון יפת תמורת שלום. אני פשוט לא בטוח שבצד השני יש מישהו שמוכן לקבל. מה דעתך צוקרמן? _________________ אוהד אמיתי מקמבן מנוי |
|
| חזרה לראש העמוד |
|
 |
רון עמיקם
|
נשלחה: יום שלישי, 17 בינואר 2006, 20:14 נושא ההודעה: Re: "הפחתת עונש לסכנין" ? כפירה בבית"ר ירושלי |
|
|
| giladzuc כתב: | לא להאמין שיש מישהו בבית"ר שהגה את הרעיון, במסיבה שעצם קיומה הוא ענין אומלל. אסון לבית"ר ירושלים ולכדורגל. חבל שארקדי לא למד את טבעם של הערבים הפלשטינ_אצים גם לאחר שהרסו את מכוניתו. הוא עדין חושב ש"יעשה שלום" בדרכו.
מעתה כל מחבל פלשטינ_אצי סכניני ידע ש"הכל מותר"...
מי יסביר לארקדי גאידמק שהמחבלים מסכנין אינם שונים בטבעם מן המחבלים תוצרת מכה ועזה, ימח שמם ויאבד זכר בוראם. |
א. אני לא מכיר אבן שתהרוס האמר משוריינת.
ב. זו היתה המכונית של חבר של אוחנה.
ג. באמת. _________________ "החיים? החיים זה לא כל החיים" (אורי מלמיליאן, ביום ההולדת ה-40) |
|
| חזרה לראש העמוד |
|
 |
|