אינדקס הפורומים www.beitar-jerusalem.org.il
פורום אוהדי בית"ר ירושלים להנצחת מורשת רבין

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצותקבוצות   הרשםהרשם 
 פרופילפרופיל      התחברהתחבר 

ענק!

חזור לפורום   נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> החברים של רבין
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
לא צריך

הודעהנשלחה: יום שני, 16 בינואר 2006, 15:58    נושא ההודעה: ענק! הגב עם ציטוט

אתר one כתב:
הודעה מתוך פורום האוהדים של האתר הרשמי של בית"ר 014 ירושלים, כפי שתועדה ביום שישי האחרון: "מי יסביר לארקדי גאידמק שהמחבלים מסכנין אינם שונים בטבעם מן המחבלים תוצרת מכה ועזה, יימח שמם ויאבד זכר בוראם".

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=71671&bz=9

אנחנו במפה, ואנחנו נשארים במפה!
חזרה לראש העמוד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
כלומניק

הודעהנשלחה: יום שני, 16 בינואר 2006, 16:11    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני שמח שדווקא הפורום הזה, שבו, לעומת הפורומים האחרים, יש יש אנשים חושבים, מייצג את הקומץ.
תודה לכתב מ ONE.
חזרה לראש העמוד
דוד שלח אותי

הודעהנשלחה: יום שלישי, 17 בינואר 2006, 2:48    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

צוקרמן לנשיאות...
חסיד שוטה

הודעהנשלחה: יום שלישי, 17 בינואר 2006, 11:36    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

גלעד הוא עלה התאנה של הפורום הזה. בלי חברנו היקר והמאוזן להפליא, היינו הופכים להיות לא רלוונטיים.
שכוייח, צוקי.
giladzuc

הודעהנשלחה: יום רביעי, 18 בינואר 2006, 15:13    נושא ההודעה: מכיון שהפכה הצהרתי לנושא לדיון , אגיב בענין זה הגב עם ציטוט

ידוע לכל הכותבים בפורום זה כבר שנים , עוד מאז שהיה הפורום קשור ב"דבורים"
עוד מלפני הזכיה בגביע השלום יתעלה, מה הן דעותי. ידוע לכל כאן שבנושאים שיש לי אודותיהם דעה ברורה, אין דעתי זאת משתנה בהתאם לשנויי האפנה, ואינני נדרש
לעניני POLITICALLY CORRECT כדי לכתוב בנגוד לדעותי, כדי שתראינה יפות בעיני צבור מסוים או שתשמענה נעימות באזני צבור מסוים. באשר לערבים ימח שמם ויאבד זכר בוראם דעתי לא משתנה וכל ארוע עלול רק להצדיק את דעתי זאת יותר ויותר. הצהרתי בענין העניקה לי זכות להיות מפורסם לרגע, מה שנתן לי סבה לקשר דיון זה וגם את הכתבה ב ONE אל האתר שלי. ONE גנה ואני משתבח בדברי. הצהרתי היתה מכוונת ישירות למעשיו ולדעותיו של ארקדי גאידמק, למרות הערצתי לתמיכתו בבית"ר. הוא ימשיך לנסות לעשות שלום בדרכו, גם אחרי שפלשטינ_אצים מזורגגים מוצצי הזין של השוטר דודי עזרן ומחופשים לאוהדי כדורגל הרסו את מכוניתו בשם האידיאולוגיה הפלשטינא_צית, למרות שארקדי גאידמק תרם להם כסף. ארקדי גם סלח למחבלי מכוניתו, והזמין את נציגיהם למסיבה בביתו, במקום לתבוע את פרוק אחוד בני סכנין בבית המשפט וחלוט כספי הקבוצה לכסוי הנזקים למכוניתו, ולהחזר הכספים שזרק על בני הזונות הערביים, מחא אש'מהם ערץ.... ואשר לפוגרום באצטדיון "דוחא" (דח' מח' ...) לא נכחתי שם, אז לשוא ינסו אנשים באתר ONE לקשר ביני לבין תכנו של הדו"ח השבועי בענין הגזענות והאלימות. דו"ח זה מחובר במשטרת ישראל הזנונית שהתעללה בי, ושמפקדיה הנא_ציים ימח שמם ויאבד זכר בוראם מתמקדים בהתעללות באוהדי בית"ר בגלל שיוכם הקבוצתי.
http://giladzuckerman.webs.com/police_attack_scoop_ashqelon_article.html
הצג הודעות מלפני:   
חזור לפורום   נושא חדש   הגב לנושא    אינדקס הפורומים -> החברים של רבין כל הזמנים הם GMT + 3 3 שעות
עמוד 1 מתוך 1

עבור ל:  
אתה לא יכול לפרסם הודעות
אתה לא יכול להגיב להודעות
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך
אתה לא יכול למחוק את ההודעות שלך
אתה לא יכול להצביע בסקרים