|
www.beitar-jerusalem.org.il פורום אוהדי בית"ר ירושלים להנצחת מורשת רבין
|
| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר
| הודעה
|
לא צריך
|
נשלחה: יום שני, 16 בינואר 2006, 15:58 נושא ההודעה: ענק! |
|
|
| אתר one כתב: | | הודעה מתוך פורום האוהדים של האתר הרשמי של בית"ר 014 ירושלים, כפי שתועדה ביום שישי האחרון: "מי יסביר לארקדי גאידמק שהמחבלים מסכנין אינם שונים בטבעם מן המחבלים תוצרת מכה ועזה, יימח שמם ויאבד זכר בוראם". |
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=71671&bz=9
אנחנו במפה, ואנחנו נשארים במפה! |
|
| חזרה לראש העמוד |
|
 |
כלומניק
|
נשלחה: יום שני, 16 בינואר 2006, 16:11 נושא ההודעה: |
|
|
אני שמח שדווקא הפורום הזה, שבו, לעומת הפורומים האחרים, יש יש אנשים חושבים, מייצג את הקומץ.
תודה לכתב מ ONE. |
|
| חזרה לראש העמוד |
|
 |
דוד שלח אותי

|
נשלחה: יום שלישי, 17 בינואר 2006, 2:48 נושא ההודעה: |
|
|
צוקרמן לנשיאות... _________________ אני לא שודד, אני משה המבודד.
כל אזרח חמוד, קונה סרטי בידוד.... |
|
| חזרה לראש העמוד |
|
 |
חסיד שוטה

|
נשלחה: יום שלישי, 17 בינואר 2006, 11:36 נושא ההודעה: |
|
|
גלעד הוא עלה התאנה של הפורום הזה. בלי חברנו היקר והמאוזן להפליא, היינו הופכים להיות לא רלוונטיים.
שכוייח, צוקי. _________________ 4 זה בדם - עופר טלקר לעולם |
|
| חזרה לראש העמוד |
|
 |
giladzuc

|
נשלחה: יום רביעי, 18 בינואר 2006, 15:13 נושא ההודעה: מכיון שהפכה הצהרתי לנושא לדיון , אגיב בענין זה |
|
|
ידוע לכל הכותבים בפורום זה כבר שנים , עוד מאז שהיה הפורום קשור ב"דבורים"
עוד מלפני הזכיה בגביע השלום יתעלה, מה הן דעותי. ידוע לכל כאן שבנושאים שיש לי אודותיהם דעה ברורה, אין דעתי זאת משתנה בהתאם לשנויי האפנה, ואינני נדרש
לעניני POLITICALLY CORRECT כדי לכתוב בנגוד לדעותי, כדי שתראינה יפות בעיני צבור מסוים או שתשמענה נעימות באזני צבור מסוים. באשר לערבים ימח שמם ויאבד זכר בוראם דעתי לא משתנה וכל ארוע עלול רק להצדיק את דעתי זאת יותר ויותר. הצהרתי בענין העניקה לי זכות להיות מפורסם לרגע, מה שנתן לי סבה לקשר דיון זה וגם את הכתבה ב ONE אל האתר שלי. ONE גנה ואני משתבח בדברי. הצהרתי היתה מכוונת ישירות למעשיו ולדעותיו של ארקדי גאידמק, למרות הערצתי לתמיכתו בבית"ר. הוא ימשיך לנסות לעשות שלום בדרכו, גם אחרי שפלשטינ_אצים מזורגגים מוצצי הזין של השוטר דודי עזרן ומחופשים לאוהדי כדורגל הרסו את מכוניתו בשם האידיאולוגיה הפלשטינא_צית, למרות שארקדי גאידמק תרם להם כסף. ארקדי גם סלח למחבלי מכוניתו, והזמין את נציגיהם למסיבה בביתו, במקום לתבוע את פרוק אחוד בני סכנין בבית המשפט וחלוט כספי הקבוצה לכסוי הנזקים למכוניתו, ולהחזר הכספים שזרק על בני הזונות הערביים, מחא אש'מהם ערץ.... ואשר לפוגרום באצטדיון "דוחא" (דח' מח' ...) לא נכחתי שם, אז לשוא ינסו אנשים באתר ONE לקשר ביני לבין תכנו של הדו"ח השבועי בענין הגזענות והאלימות. דו"ח זה מחובר במשטרת ישראל הזנונית שהתעללה בי, ושמפקדיה הנא_ציים ימח שמם ויאבד זכר בוראם מתמקדים בהתעללות באוהדי בית"ר בגלל שיוכם הקבוצתי.
http://giladzuckerman.webs.com/police_attack_scoop_ashqelon_article.html _________________ http://giladzuckerman.webs.com/mercuguinness.html |
|
| חזרה לראש העמוד |
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם הודעות אתה לא יכול להגיב להודעות אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך אתה לא יכול למחוק את ההודעות שלך אתה לא יכול להצביע בסקרים
|